Russian Investors are now looking at Albania Property

Russian Investors are now looking at Albania Property

Quite possibly Albania is the most underestimated country in Europe and we’ll tell you why. [...]

Details

China Investors interested in Albania Real Estate and Albania Investments

Albanian state news agency ATA reported Albanian Minister of Foreign Affairs Edmond Panariti said at [...]

Details

How to Buy Property in Albania

Albania has recently been one of the ‘forgotten’ states of Europe, but is now beginning [...]

Details

Albania Property in the News: New Albanian Real Estate Portal

New Albanian Real Estate Portal by Gordana Davila on 7 January, 2013 in News The [...]

Details

Apartamente per shitje në Shqipëri – Shqiptaret e Kosoves blenë mbi 30 milionë euro prona ne Shqiperi

Shqipëria dhe Kosova duhet shikuar si tregje komplementare dhe jo konkurruese. Kështu ka deklaruar kryetari [...]

Details